maanantai 6. toukokuuta 2013

4 kuukautta irti tupakasta ja nuuskasta

Tässä yks päivä lähin töihin ilman nikotiinipurkkaa. Huomasin tilanteen vasta ennen puolta päivää, koska olo alkoi olla jo melko rauhaton. Ajattelin että jos olen ilman purkkaa selvinnyt tähänkin asti, pärjään loppupäivänki. Kotona sitten ensimmäiset purkat nakkasin suuhun vasta pikkukakkosen jälkeen. Tämä antaa toivoa siitä, että tuosta purkastaki pääsee vielä eroon joku päivä.

Toinen koettelumus, tai niin luulin, oli pokeri-ilta. Ennakkoon ajattelin että tulee taas hirveät tupakan himot. Mutta ei. Koko iltana ei haluttanut tupakkaa, eikä se paljoa ollut edes mielessä.

Seuraava ja suurin koettelumus tulee olemaan alkava kalastuskausi. Olen asiaa pyöritellyt mielessäni ja jostakin syystä olen ollut kallistumassa jopa sille suunnalle, että voisin polttaa kalassa. Vain kalassa. Tämä kertoo sen, että riippuvaisuus sekä tupakan haitta-aineisiin, että siihen tupakointitapaan on syvällä minussa. Lisäksi se kertoo minun heikkoudestani vastustaa tupakkaa.

Päätin kuitenkin, että en polta. En polta kalassakaan vaikka kaikki muut polttaisivat. Vaikka kuinka tekis mieli. Puren sitä purkkaa ja sillä siisti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti