keskiviikko 1. tammikuuta 2014

1 vuosi ilman tupakkaa ja nuuskaa

Tämä on se ensimmäinen kova merkkipaalu, jota odottaa ja odottaa. Nyt voin sanoa, että onnistuin. Tässä vaiheessa on helpompi kääntää lehteä ja suunnata haasteet muualle, sillä tupakointi tapana on taakse jäänyttä elämää.

Nikotiinista olen edelleen riippuvainen ja puren nikotiinipurkkaa päivittäin. En halunnut lopettaa nikotiinipurkkaa yhdellä rysäyksellä vaan ajattelin luopua siitä vähitellen. Virhe tai oikea ratkaisu, asenne ratkaisee.

Nyt kun vuosi on vaihtunut asetin uudet tavoitteet elämäntapamuutoksessa ja ne tavoitteet liittyvät syömiseen ja liikkumiseen. En meinaa lopettaa syömistä kuitenkaan kokonaan, en myöskään liikkumista. Jos saan aikaiseksi tuosta aiheesta blogin, niin linkitän sen tähän blogiin.

Blogista tuli mieleen, että tupakoinnin lopettamisen yhteydessä aiheesta bloggaaminen oli hyvä tuki. Ei sitä halua olla päntiönään bloggaamassa, että taas retkahdin. Mukavampi on blogata saavutetuista tavoitteista, onnistumisista ja positiivisista asioista. Suosittelen bloggaamista tupakoinnin lopettamisen yhtenä välineenä.

"Smoke Free" Windows Phone sovelluksen antamaa dataa:
- ilman tupakkaa: 365 days
- ilman tupakkaa: 1 Year, 0 Month, 0 Day, 9 Hour, 41 min, 33sec
- not smoked: 4385 tupakkaa
- money saved: 1096,25

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti