maanantai 7. tammikuuta 2013

7. päivä - nikotiiniriippuvuus on krooninen sairaus

Alkaa olhen viikko paketissa ilman tupakkaa ja nuuskaa. Tämä päivä on ollu selvästi vaikein.

Töissä tuntu siltä, että rakkaat Kiinalaiset kollegat on tehny kaiken päin persettä. Ei ne ehkä ihan kaikkea kuitenkaan, mutta pari juttua. Tuntu myös siltä, että joku rakas Suomalainen kollega oli tehny jotain päin persettä. Ehkä se ei kuitenkaan. Kotona tuntu että tyttöystävä oli tehny yhen homman päin persettä. Ei se sitä ehkä ollu kuitenkaan niin tehny. Liikenteessä minusta tuntu siltä, että kaikki muut autoilijat yrittää tahallaan hidastella ja tukkia vasiten kummankin samaan suuntaan menevän kaistan.

Koko päivän on ollu niin helvetin rauhaton olo, ettei sitä oikein sanoin osaa kuvailla. Tuntuu vähän siltä, että jos minuun heittäis tulitikun, niin räjähtäisin. Energiaa olis, mutta mihin sen purkais. Yritän olla sanomatta kelleekkään pahasti. Puran energiaa tänne blogiin.

Sitten eräs itseään täynnä oleva ja liikoja itsestään kuvitteleva ihminen lähettää mulle sähköpostin, jonka sisältö saa vereni kiehumaan. Kyseinen henkilö väittää, että eräs urheiluseura (jossa toimin) värvää urheilijoita eräästä toisesta seurasta (jossa myös toimin). Lisäksi hän väittää että "seurojen välit ovat tällä hetkellä huonot agressiivisen värväämisen vuoksi". Jumalauta, vastasin hänelle että "mitä näyttöä sinulla on kyseisestä värväämisestä tai seurojen huonoista väleistä?". Kerroin hänelle asian todellisen laidan ja toivon ettei hän jatka vastaavanlaista paskanjauhamista. Tällaisten ihmisten takia Oululainen jalkapallo on ollut jo pitkään erittäin sairaassa tilassa. Eihän tänne 190 000 asukkaan kaupunkiin saada edes Veikkausliigaseuraa!! Tapellaan vaan keskenään. Kyseinen henkilö myönsikin epäsuorasti olevansa täysin yhteistyökyvytön. Kielsi myös demokratian ja nimitti itsensä diktaattoriksi. Asian todellinen laita oli se, että kaksi juniorijoukkuetta oli vaihtanut seuraa omasta halustaan, eikä kysymyksessä ollut värvääminen. Joukkueet tutkivat että mikä seura tarjoaisi juuri heille parhaan mahdollisen ympäristön harrastukseen. Myös taloudelliset seikat vaikuttivat ratkaisevasti seuran valintaan. Toisessa seurassa oli yli 10 kertaa suurempi toimintamaksu. Tuntuuhan se tietysti siinä seurassa pahalta, jota joukkue ei valinnut, mutta mielestäni valheita ei saisi alkaa levittämään.

Helpotti ko sai vähän purkaa.

Tässä mielenkiintoinen uutinen: "Nikotiinin orja? Tupakasta vieroituslääke saattaa halventua tuntuvasti". Lääkeyhtiö Pfizer kirjoittaa kotisivuillaan rankkaa tekstiä nikotiiniriippuvuudesta kroonisena sairautena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti