tiistai 14. elokuuta 2012

2. päivä

Aamulla hyppäsin puntarille ja lukema oli 105,9kg. Siitä sitten normaali aamukuvioiden jälkeen kohti työpaikkaa ja keskimmäinen lapsi tarhaan. Ihme kyllä, aamulla ei ollut pahakaan nikkis, olisko johtunu siitä että laitoin nuuskan huuleen heti hampaiden pesun jälkeen.

Päivän vaikein hetki oli kun käytiin työkavereiden kans kaupungilla syömässä ja riipasin ruokajuomaksi yhden oluen. Silloin oli mielessä vain tupakka. Hörppy hörpyltä tilanne paheni. Ajattelin kauhulla jo sitä tunnetta kun kävelen ravintolasta ulos. Laitoin heti ruoan jälkeen nuuskat huuleen ja tilanne helpotti.

Kotiin tullessa mielessä pöyri varastossa kalastushousujen taskussa olevat Pall Mall savukkeet. En ole hävittänyt savukkeita vaan noudatin erään viisaan suomalaisen ohjenuoraa: "Kaapissa on hyvä olla pullo viinaa, vaikka en sitä meinaisikaan juoda. Olo on helpompi kun tietää että pullo on siellä, jos alkaa tehdä mieli". Jotakuinki noin se Matti Nykänen sanoi eräässä tv-haastattelussa.

Päivä oli tupakan suhteen yllättävänkin helppo. Nuuskan lisäksi minua auttoi pari tärkeää/kiireellistä työtehtävää ja tyttöjen futisharkkojen vetäminen. Ei olis ollu hirveästi siis aikaa poltellakkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti