sunnuntai 19. elokuuta 2012

7. päivä - epäonnistuminen

Lähettiin Joken ja Jarin kans käymään kalassa. Lähtö oli yöllä kello 01:00 ja kävin hakemassa äijät kyytiin. Matkalla Jokke kiskas kyttyrän autossa ja siinä vaiheessa ei tuntunut vielä pahalta. Perille päästyämme oli vielä pimeää ja päätimme paistaa makkarat kodassa. Hörppäsin samalla yhden oluen ruokajuomaksi. Makkara, olut, kalareissu, raitis ilma, siinäpä vasta melkoinen nikkiksen aiheuttaja. En halunnut kiusata enempää itseäni vaan kaivoin kalastushousujeni taskusta edelliseltä kalastusreissulta sinne jääneen Pall Mall askin. Taskusta löytyi myös Coltin sytkäri.

Jokke ja Jari istuivat melkosen hiljaa kun sytytin kodassa röökin palamaan. Kumpikin tiesi että olin ollut viikon verran lakossa. Se siitä lakosta. Tiesin kuitenkin jo ennen savukkeen sytyttämistä että huomenna on päivä uusi ja ilman tupakkaa.

Tupakka aiheuttaa vahvaa riippuvuutta ja selityksiä tupakan aloittamiselle (tupakkalakon lopettamiselle) löytyy yhtä paljon kuin on tupakoitsijoitakin. Sama homma varmaan tuon alkoholismin kanssa. Alkoholisti löytää aina syyn aloittaa ryyppääminen, mikäli tarve niin vaatii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti